Γεννήθηκα το 1994 στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός αγαπούσα τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ. Η αγάπη μου αυτή μετουσιώθηκε σε ενεργή και καθημερινή ενασχόληση με το συγκεκριμένο άθλημα ήδη από την ηλικία των 10 ετών.

Όσον αφορά την ακαδημαϊκή μου εκπαίδευση, είμαι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α)-Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με ειδικότητα «Αθλητικές Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου». Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο του Coventry του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), λαμβάνοντας Master στο Strength and Conditioning. Η πρώτη μου επαφή με τον επαγγελματικό χώρο πραγματοποιήθηκε το 2016 όπου ξεκίνησα να εργάζομαι ως Personal και Group Trainer σε διάφορα γυμναστήρια και κατάλληλους για εκγύμναση υπαίθριους χώρους της Θεσσαλονίκης. Έτσι συνέχισα και για τα επόμενα 2 χρόνια αποκτώντας σημαντική εμπειρία και γνώση που με βοήθησαν μετέπειτα στο Μεταπτυχιακό μου αφού το 2019 διετέλεσα καθήκοντα Προπονητή Τεχνικής και Ενδυνάμωσης στην Επίλεκτη Ομάδα Άρσης Βαρών του Πανεπιστημίου Coventry. Το 2020 επέστρεψα στην Ελλάδα για να εργαστώ ως προπονητής φυσικής κατάστασης (γυμναστής) στις ακαδημίες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ όπου και παρέμεινα για ένα χρόνο.

Από το 2021 έως και σήμερα αναλαμβάνω με τη μορφή ατομικών προπονήσεων αθλητές-αθλήτριες και ασκούμενους-ασκούμενες όλων των ηλικιών και προπονητικών στόχων. Οι προπονήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν συννενόησης με τον ασκούμενο με 3 τρόπους: 1) online, 2) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μου και 3) κατ’οίκον. Έδρα μου αποτελεί η Αθήνα. Η εξειδίκευσή μου έχει ως αντικείμενο: 1) τη Βελτίωση των Βασικών Κινητικών Ικανοτήτων (Δύναμη, Ταχύτητα, Αντοχή, Ευκινησία) των αθλητών αναλόγως με το άθλημα και συνεπώς την καλύτερη απόδοσή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων και 2) την πρόληψη τραυματισμών. Βασικότερα ενδιαφέροντά μου αποτελούν: 1) η ανάγνωση και εμβάθυνση επιστημονικών άρθρων που αποσκοπούν στην ανάδειξη πολλών και διαφορετικών τρόπων ανάπτυξης και βελτίωσης των φυσικών ικανοτήτων σε αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων με ιδιαίτερη έμφαση στους καλαθοσφαιριστές και 2) η συμμετοχή και παρακολούθηση επιμορφωτικών για τον κλάδο μου σεμιναρίων και συνεδρίων. Προσωπικά γυμνάζομαι συστηματικά με ελεύθερα βάρη.

Προγράμματα Γυμναστικής

Προγράμματα Γυμναστικής Αρχαρίων
Προγράμματα Γυμναστικής Προχωρημένων
Προγράμματα Γυμναστικής Αθλητών και Αθλητριών
Προγράμματα Γυμναστικής Ηλικιωμένων