Γιατί να διδάξω στη StudyLand;

Αυξάνεις το εισόδημά σου, αποκτάς εκπαιδευτική εμπειρία, κερδίζεις αναγνώριση και αλληλεπιδράς με μια διαδικτυακή μαθητική κοινότητα. Η Studyland σε καθοδηγεί ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου σεμινάριο και αναλαμβάνει την παραγωγή αλλά και την προώθησή του. Ως αποτέλεσμα, έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην εκπαιδευτική διαδικασία, λαμβάνοντας χρήματα από κάθε αγορά σεμιναρίου σου που βρίσκεται στην πλατφόρμα της Studyland.

Ποιοι μπορούν να διδάξουν στη StudyLand;

Όλοι όσοι έχουν αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία στον επαγγελματικό τους τομέα, αλλά και διάθεση για συνεργασία και υποστήριξη του σεμιναρίου τους.

Πώς είναι ένα σεμινάριο της StudyLand;

Τα σεμινάρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα σύγχρονα αφορούν διδασκαλία μέσω ίντερνετ σε εβδομαδιαία βάση. Τα ασύγχρονα περιλαμβάνουν video και ανάλογα με το θέμα του σεμιναρίου επίσης screen recording, οδηγίες, διαφάνειες, ασκήσεις, κουίζ και έντυπο υλικό. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας προσφέρεται στους εκπαιδευόμενους η δυνατότητα μάθησης από τον χώρο τους και σε χρόνο που εκείνοι επιλέγουν.

Σε ποιον απευθύνονται τα σεμινάρια της StudyLand;

Σε όλους όσοι επιθυμούν διαρκή βελτίωση των δεξιοτήτων τους και πρόοδο στον τομέα τους. Σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και των βαθμίδων εκπαίδευσης που επιθυμούν να εκπαιδευτούν μέσω διαδικτύου είτε με σύγχρονο τρόπο (διδασκαλία μέσω ίντερνετ) είτε με ασύγχρονο (βιντεοσκοπημένο υλικό που μπορούν να μελετήσουν στον ελεύθερό τους χρόνο).

Τι μπορώ να διδάξω στη StudyLand;

Η σύγχρονη πλατφόρμα μας φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα σεμιναρίων από έμπειρους εκπαιδευτές. Πρότεινέ μας το σεμινάριο που θέλεις να δημιουργήσεις και θα βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχεις.